Spanje dag 2 :Reus en Tarragona

Op de tweede dag zijn wij naat Reus en Tarragona geweest. Dit was ongeveer een uur rijden vanaf ons appartementencomplex. Dit keer heb ik niet veel foto’s gemaakt maar wel een aantal selfies. Benieuwd?

Allereerst gingen we naar Reus. Dit is opzich een vrij onbekend plaatsje. Maar wel gezellig! Toen wij er waren liepen wij een wandeling door deze plaats. Hier zagen wij de vele toeristenmarktjes. Maar waar onze wandeling vooral ook omging was Antoni Gaudí, zo bekeken wij waar hij waarschijnlijk was geboren en vele kunstwerken over hem. Jullie zullen Antoni Gaudí waarschijnlijk kennen als de maker van de Sagara Familia in Barcelona.

Nadat wij deze wandeling hadden afgerond was er anderhalf uur tijd om te lunchen en om te winkelen. Ik nam natuurlijk van dat laatste meteen gebruik! Ik was onder andere naar de Kiko gegaan, hier komt binnenkort een shoplog van online! Daarna gingen we gezellig lunchen op een plein in Reus.

image

Hierna gingen wij verder naar Tarragona, zo een half uurtje rijden.

Toen wij in Tarragona aankwamen mochten wij meteen weer vrij rondlopen, zo een anderhalf uur. I.v.m de siësta. Dit keer gingen wij meteen naar de zee toen. Hier hadden wij zo een prachtig uitzicht over de Middellandse zee !

image

Hierna liepen wij terug naar de winkelstraat. Dit keer had ik niks gekocht. Ik had niets bijzonders gezien, maar ook was ik bij de Kiko al meteen bijna €70 euro kwijt.

Hierna deden wij weer een wandeling. Wat is Tarragona toch mooi! We liepen door de oude steegjes, zagen verschillende kerken en natuurlijk nogmeer winkels die wij eerder niet hadden gezien.

Nadat wij de wandeling hadden gelopen kregen wij weer een uurtje vrije tijd. Wij namen meteen een ijsje, want het was tenslotte zo een 30°!

Waar je wel echt mee moet uitkijken in de grotere steden in Spanje; er zijn veel zakkenrollers, je ziet ze gewoon al naar je tas kijken. En tijdens het eten wordt er gebedeld om geld.

Als laatst nog een foto met mijn kamergenootjes in het mooie Tarragona.

image
ben jij wel eens in Reus of Tarragona geweest?

Lief Shannon

Advertenties

7 gedachtes over “Spanje dag 2 :Reus en Tarragona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s