Dag 3 : Hallo Barcelona!

Dag 3 alweer ! Vandaag neem ik jullie mee naar Barcelona, wat is hier veel te beleven. Zeker een keer heen gaan! Aanrader!

Wij vertrokken rond 8 uur vanuit Bonmont. Het was zo een 2 uur rijden. Allereerst gingen wij naar de berg de Montjuic. Hier ligt het olympisch stadium op gelegen. Ik weet niet precies in welk jaartal. Maar hier zijn de olympische spelen gehouden.

image

Ook had je vanaf de Montjuic prachtig uitzicht over Barcelona! Voor je in de verte zie je de Ramblas en rechts bij de draaimolen het bekende toeristenwijkje Barceloneta!

image

Nadat wij van de berg afreden kwamen wij in Barcelona aan. Allereerst gingen wij naar de Sagara Familia, architect is Antoni Gaudí waar ik in het 1e artikel over vertelde.

image

Hier kregen wij een gids te horen via een koptelefoon. Heel grappig, is weer eens anders dan een gids die je rondleidt. Van de binnenkant had ik meer verwacht. Er was wel mooie glas in lood, en mooie kunst. Oh let op, er wordt je geadviseerd om kleding aan te trekken tot over je schouders en over je knieën, niet iedereen houdt zich eraan. Maar het is wel zo netjes.

image

Daarna reden wij weer verder naar FC Barcelona, of Camp Nou, het is maar hoe je het wilt noemen. Hier mochten wij vrij rondlopen. Allereerst kwamen wij op het veld aan.

image

Als je verder ging lopen zag je zo een jacuzzi, massage stoelen en nog meer luxe, oh had ik dat maar! Haha ook kwamen wij langs zo een interview wand? Geen idee hoe dit heet. Zo erg heb ik mij er niet in verdiept.

image

Oh wat is het groot zeg! Wat een plekken !

Hierna gingen wij nog naar de toeristenmarkt Barceloneta! Wij werden bij de zee afgezet. Wat kraampjes verder niet veel bijzonders, je kan er veel nep Michael Kors tassen kopen, waaiers, armbandjes en meer. Later zagen wij het echte leuke gedeelte. Te laat ontdenkt. Hier had je bijvoorbeeld de Dunkin Coffee, de Mc donalds, en de Zara of Mango. Als je dat tegenkomt in Barceloneta zit je goed!

image

Dit was dag 3 alweer! Veel gedaan dus. In de avond hadden wij lekker pasta gegeten. Hier geen foto van. Daarna hadden wij nog wat lekkers in ons tuintje gedronken! Leuk en gezellig dagje! Barcelona, ik kom terug!

Vanavond komt er om 20.00 uur een extra artikel online. Houd hem in de gaten !

Advertenties

8 gedachtes over “Dag 3 : Hallo Barcelona!

  1. Echt fijn dat je zeker deze highlights hebt kunnen bewonderen, er is gewoon zoveel te ontdekken in Barcelona – geweldige stad!! Ben zelf niet de kerk in geweest omdat er altijd een giga-rij al stond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s